Bujanovčani na kampu u Nemačkoj

 

BUJANOVAC

Predsednik i trener OKK PLAY 017 iz Bujanovca Nenad Stajić  i kapiten kadetske selekcije Bernard Beni Morina borave u košarkaškom kampu u Nemačkoj .

Njih je pozvao organizator tog kampa, trener i predsednik Košarkaškog kluba Basketball akademija „Bremen sued “ Dejan Stojanovski a Stajić I Motina su  u Nemačkoj drugu godinu za redom.

“Sa zadovoljstvom uvek odlazim , ja sam vec treci put na kampu, bio sam i na zimskom kampu ove godine. Uslovi,  koje ovaj kamp pruža su fenomenalni, a na poziv Stojanovskog , došli smo da prenesemo znanje koje smo stekli u Srbiji, zemlji košarke. Ima šta da se nauči I u Nemačkoj ,  naročito što se organizacije tiče”, rekao je Nenad Stajić za JUGpress.

“Teniramo dva puta dnevno u dve hale koje su klimatizivane, a od 20 casova svake večeri kamperi igraju utakmice. Deca su podeljena u dve starosne grupe,  koje rade po programu za svoj uzrast. Domaćin kampa se potrudio da sve bude na vrhunskom nivou,  deca i treneri su dobili I sportsku opremu “najk””, dodao je Stajić.

On se “nada” da će u narednim godinama biti prilika da,  s većim grupom dece učestuje na ovom kampu.

Stajić kaže da će se ova saradnja dva kluba nastaviti i ubuduće.

“Mi smo već učestvovali na turnirima u Nemačkoj i oni su dolazili kod nas na turnire i festival mini basket”, objašnjava.

On je najavio I letnji košarkaški kamp u Soko Banji , koji organizuje bujanovački OKK PLAY 017,   zajedno sa košarkaškim klubom “Panteri” Vranje,  na kome će učestvovati 140 dece uzrasta od 8 do 17 godina iz Srbije, Makedonije, Nemačke i Švedske.

Neka od  dece,  koja borave  trenutno  na kampu u Nenačkoj imće  prilike da za dve nedelje dodju na kamp u Srbiju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare