Bubnjarska radionica Marka Đorđevića

LESKOVAC

Organizatori ovogodišnjeg “Drum Dum Festa” počinju sa aktivnostima vezanim za ovaj specifičan festival bubnjeva i udaraljki, čije održavanje je predviđeno za novembar. Na žalost, zbog epidemioloških razloga prošlogodišnji, deseti po redu, nije održan, te bi titulu jubilarnog trebalo da dobije ovogodišnji. Ono što će se sigurno odigrati je bubnjarska radionica Marka Đorđevića u Centru za stručno usavršavanje u utorak, 24. avgusta u 19:30 časova. Veliki prijatelj festivala, koji je svojim nastupima od samog početka podržavao DDF priču, jedan od najboljih bubnjara današnjice, profesor na prestižnom Berkli koledžu, Marko će za sve kolege bubnjare održati Drum Dum Workshop, a s obzirom da svi koji su bili na njegovim prethodnim radionicima, znaju kako on to radi, sa sigurnošću garantuje izuzetan muzički događaj i za sve druge ljubitelje muzike i ritma.

Ulaz se, kao i svih godina do sada, neće naplaćivati, ali su organizatori odlučili da ovog puta propusnica za događaj bude pomoć za naše mlade sugrađane kojima je naša podrška neophodna. Na ulazu će moći da se donira novčani prilog ili pošalje SMS za pomoć petogodišnjoj Anastasiji Janaćković, koja se bori protiv teškog oblika tumora na mozgu i dvadesettrogodišnjem Josifu Stamenkoviću, našem mladom sugrađaninu, kome je potrebna operacija srca u inostranstvu.

S obzirom na epidemiološku situaciju, molimo sve naše sugrađane koji će prisustvovati ovom događaju, da se pridržavaju propisanih mera zaštite.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare