Branimir Stojančić na saopštenje SNS

 

 

VRANJE

 

“Poštovani,

 

reagujem na prozivku u saopštenju odbora Srpske napredne stranke u Vranju u kome se kaže:

 

“Čitajući žalopojku Zorana Antića jasno je i političkim diletantima da je morao da padne sa vlasti jer su protiv njega bili i „Simpo“ i „njegovi“ iz partije, ali i Vatikan, iluminati, masoni (sa izuzetkom Branimira Stojančića), BND, CIA, meteorološke prilike, ali i konjukcija Marsa u Škorpiji. Malo li je?!”

 

Prvo čitanje u meni je izazvalo radost, zbog činjenice da su kreatori saopštenja, posle niza bezuspešnih i politički nekorektnih saopštenja, koja su bila pisana sa ciljem da javnost odvuku od bitnih tema za život, konačno počeli da čitaju nešto i uspeju da napišu nešto smisleno a i nauče još neki termin i obogate svoja saopštenja, tu sam zahvalan Zoranu Antiću.

 

Međutim, drugo čitanje, pokazalo je da je možda političkim diletantima jasno šta je bivši gradonačelnik i predsednik GrO SPS, drug Zoran Antić rekao u svom intervju, ali na žalost, kako naš narod kaže “i od goreg ima gore”, pa je političkim diletantima možda i jasno, ali kreatorima saopštenja SNS očigledno nije, što se iz saopštenja jasno i vidi. Da jeste, stavili bi prst na čelo, podvlačili sve što im je poručio i dobro se zapitali da li su na dobrom putu i sa kakvim predvodnicima.

 

Na moju veliku žalost, opet sam u prilici da politiku premijera Aleksandra Vučića, branim od njegovih vernih naprednjaka iz odbora u Vranju. Pošto su čitajući nešto, verovatno u pripremama za “botovanje”, prinaučili o masonima, iluminatima, Vatikana, BND, CIA, astralnoj filozofiji i meteorološkim prilikama, upustili su se u određene tvrdnje i pretpostavke. Da li su hteli da kažu da su oni imali podršku svih ovih organizacija, službi i mističnih filozofija. Da li se oni zalažu za politike ovih grupa i mističnih učenja. Da li sudbinu naroda i građana Vranja kreiraju na bazi astralnih karti, položaja Venere, Device, Marsa i vremenskih prognoza kao što je rađeno u doba Inkizicije.  Iz saopštenja se vidi da jesu, onda su građani Vranja dobro i prošli i da je došlo vreme da se zamisle i preispitaju.

 

Što se tiče mene kao izuzetka među masonima, ja sam ponosan na taj izuzetak. Ponosan što ne podržavam one koji, za razliku od nas koji “živimo u virtuelnom svetu”, u realnom ne mogu da za šest meseci izvade upotrebnu dozvolu za šetalište, šta li bi bilo da je trebalo da ga grade, ne mogu da završe, završenu pijacu, podržavaju i iz svojih redova kandiduju na svojim listama one koji su kontaminirali vranjsko pozorište, pa idu korak dalje, pa ih kandiduju za visoke funkcije u lokalnim samoupravam, ne mogu da kreiraju nova radna mesta, ubijaju svaku perspektivu mladih i obrazovanih, o prezaduženosti budžeta, koju ste za samo šest meseci vladavine enormno povećali bez ikakvih rezultata i rasturanjem preduzeća i otpuštanjem radnika,  kao i o krađi odbornika, u sadašnjem trenutku je smešno što išta i navodite.

 

Da ponovim, ponosan sam što sam protiv i na drugoj strani, od onih koji prebijaju neistomišljenike, pale automobile, lome glasačke kutije, ruše objekte pod fantomkama, diluju drogu u službenim automobilima, otimaju od radnika i penzionera, kradu građane preko računa za struju, izazivaju međunacionalne netrpeljivosti, vređaju novinare i protiv sam svih organizacija koje u saopštenju navodite, ako podržavaju vas i vašu politiku.

 

Lepo je što ste citirali Napoleona, ja se nadam da ćete i vi i vaša poltitika završtiti isto kao što je Napoleon završio od strane svog naroda, sa sve njegovim citatima, lavovima i magarcima, ali se nadam bez mngo žrtava, po čemu je vaša politika već postala prepoznatljiva. I ostalo je nejasno gde ste sebe prepoznali u tom citatu, među lavovima ili magarcima, ne zaboravite da ovim citatom sami sebe vređate kao i vaše članove”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Branimir Stojančić, odbornik Skupštine grada Vranja  i sekretar IO GrO SPS Vranje

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare