Bokseri iz Vlastinca briljirali u Kragujevcu

VLASOTINCE


Kasno sinoć spuštena je zavesa na treće kolo lige Bokserskog saveza Srbije u sportskom centru „Park” u Kragujevcu. Boksovalo se do kasne nedeljne večeri, jer je na programu bio 51 meč, a boksovalo se na jednom ringu.
Od takmičara bokserskog kluba „Arena” Vlasotince protivnike su imali tri boksera i sva trojica su ubedljivo pobedili svoje protivnike. Milan Stanojević je pobedio reprezentativca Srbije Adama Krstovića iz Lazarevca, Ognjen Bidžić je pobedio dosad neporaženog Mladena Stojanovića iz Lebana i Jovan Dimitrijević je pobedio Đorđa Pavlović iz Lazarevca.

  • Kao što sam već rekao naši bokseri vredno treniraju, tako da iz dana u dan podižu formu, pa nije ni čudno što beležimo sve bolje rezultate. Istakao bih da su naši bokseri u Kragujevcu imali vrlo jake protivnike i veoma sam zadovoljan da su bez problema pobedili svoje protivnike. Ognjen Bidžić je pobedio šampiona Srbije kome je ovo prvi poraz u karijeri, a Milan Stanojević je revanširao Krstoviću za tesan poraz od ovog reprezentativca Srbije na nedavno održanom međunarodnom turniru „Zlatna rukavica” u Beogradu, Narednog vikenda očekuje nas četvrto klo lige Bokserskog saveza Srbije u Inđiji, zatim u Nišu, Čačku, Beogradu i Šidu – informiso nas je Ivan Jović trener bokserskog kluba „Arena” Vlasotince o rezultatima svojih boksera u Kragujevcu, kao i narednim mečevima koje očekuju vlasotinačke boksere.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare