Bojkot izbora za mesne zajednice u Trgovištu pokazuje šta će se desiti na proleće

TRGOVIŠTE

Izbori za mesne zajednice u opštini Trgovište će se održati po prvi put u jednoj nesvakidašnjoj atmosferi, u kojoj će ušestvovati samo SRPSKA NAPREDNA STRANKA, saopštio je danas Opštinski odbor Narodne stranke.

“Meštani opštine Trgovište će po prvi put u istoriji imati glasačke listiće sa jednim jedinim brojem 1, koji će zaokružiti ili ne, jer je poslednjeg dana za predaju lista 24. Januara  predata samo jedna izborna lista SNS-A, što dovodi do pitanja legitimiteta izbora?

Zbog opšteg stanja u društvu, državi pa i opštini Trgovište , gde ne postoji ni minimum uslova za održavanje bilo kojih fer i poštenih izbora, Savez za Srbiju Trgovište doneo odluku o bojkotu svih izbora, jer svi znamo kako se oni održavaju u Trgovištu pa i u celoj Srbiji.

Time želimo da jasno stavimo do znanja svim meštanima Opštine Trgovište, da nismo SVI ISTI i da nama funkcije i fotelje nisu jedina bitna stvar. Tako da se ne može reći da su “SVI ISTI”.

Ovo će biti jedna slika i prilika da svi meštani Trgovišta vide o kakvoj se autokratiji i diktaturi radi.

Savez ZA Srbiju Trgovište (koga čine Narodna stranka, Demokratska stranka i stranka Zajedno za Srbiju) je jedina opoziciona politička grupacijia u samoj Opštini Trgovište koji neće učestvovati na unapred nameštenim i lažnim izborima.

A o ulozi SPS-A  na političkoj sceni u Trgovištu, koji je zvanično u opoziciji već 4 godina, a nezvanično u vlasti i čiji su partikularni iinteresi na prvom mestu, tako što su prvi ljudi SPS-A zbrinuti i privilegovani na razne načine, kako bi bili mirni, ne bi smo da govorimo.

Izbori koji će se održati 9. februara u pet mesnih zajednica a na 6 izbornih mesta, će biti jasna slika stanja u kakvoj državi mi živimo i šta se sve može.

Da li su ovakvi izbori legitimni i legalni???

PA NISU…

Toloko o demokratiji i prava na izbor.

Zato #BOJKOT.

BOJKOT zbog kriminala i korupcije koji je sve veći, BOJKOT zbog ne postojanja institucija, BOJKOT zbog medijskog mraka, BOJKOT jer ne želimo da nam državu vode krimina falange i razni lažni desničari, Vacići, Zavetnici, Zvona itd.,

BOJKOT zbog lažnih investicija i investitora,

BOJKOT jer Trgovištem vlada samo jedan čovek.

 Zato BOJKOT”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Narodne stranke kao članice lokalnog Saveza za Srbiju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x