Bogdanović delio poklone prvacima

LEBANE

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović obišao je danas više škola na teritoriji te opštine u kojima je prvacima podelio poklone.

Bogdanović je obišao osnovne škole “Vuk Karadžić”, “Radovan Kovačević – Maksim” u Lebanu i “Radoje Domanović” u Bošnjacu, kao i isturena odeljenja u Lugaru, Konjinu, Šumanu, Grgurovcu, Popovcu, Vranovcu, Geglji, Šilovu, Slišanu, Prekopčelici, Svinjarici.

On je prvačićima podelio knjige i novčane čestitke od po 5.000 dinara. Iz njegovog kabineta je najavljeno da će u toku nedelje posetiti prvake u Štulcu, Pertatu i Cekavici.

„Vi ste krenuli u prvi razred. Čuli smo da ste dobri pa smo vam doneli neke poklone. U budućnosti želimo da budete još bolji, da vredno učite, slušate svoje učitelje, nastavnike, roditelje, bake i deke i da se međusobno družite i budete dobri drugari. A mi ćemo da poboljšamo uslove, rekonstruišemo školu, da do nove godine dobijete digitalne table, a vi ćete imati sreću da budete prvi koji će ih koristiti. Tako ćemo olakšati vaše učenje.“ , rekao je Bogdanović prvacima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare