Šta Nam Teško, konkurs za volonterske akcije mladih u toku

LESKOVAC

Za sve mlade koji imaju ideju kako da reše neki problem u svojoj zajednici, otvoren je konkurs za finansiranje i podršku njihovih ideja pod nazivom „Šta Nam Teško“, saopštio je Narodni parlament.

” Kroz ovaj konkurs će se do kraja ove godine podržati 135 omladinskih volonterskih akcija širom Srbije u iznosu od 20.000 do 48.000 dinara po akciji, a ukupno sa čak 6,5 miliona dinara. Mladima će tokom pripeme i realizacije projektnih ideja biti obezbeđena mentorska podrška. 

Ako imate između 15 i 30 godina, okupite društvo što pre, smislite šta to „žulja“ vas i ostale ljude u mestu u kom živite i posetite sajt mladisuzakon.rs gde ćete dobiti više informacija o smernicama konkursa i načinu apliciranja. Rok za prijave volonterskih projekata je do 25. septembra, a pravo učešća imaju neformalne grupe mladih i udruženja mladih sa teritorije cele Srbije.

Konkurs „Šta nam teško“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGrad-om iz Obrenovca i Narodnim parlamentom iz Leskovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare