Biljana Stanojević četristohiljaditi putnik niškog aerodroma

NIŠ

  Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ opslužio je 400-hiljaditog putnika čime je postavljen novi rekrod kada se radi o broju putnika koji su koristili usluge ovog aerodroma od njegovog otvaranja. Dve karte za destinaciju koju sama izabere dobila je Biljana Stanojević iz Niša koja je letela za Bolonju. Na let za Italiju ispratili su je gradonačelnik Niša Darko Bulatović, Mihajlo Zdravković, direktor Aerodroma Srbije i Nikola Vukomanović, PR Air Serbia.

                   „Ne znam šta da kažem. Stvarno sam iznenađana. Prosto mi nedostaju reči. Puno hvala Air Sebia na ovom predivnom iznenađanju. Putujem često sa ovom kompanijom jer ne živim u Srbiji i srećna sam što mogu da letim iz Niša  da beh dodatno putovala od Beograda do Niša“, kaže Biljana Stanojević koju očekuje još jedno putovanja sa ovom kompanijom koje ona sama bude odabrala.

                       Poklone su 400.000 putniku uručili predstavnici grada i aerodroma kao i kompanije Air Serbia-e.

                    „Ovo je izuzetan dan za niški aerodrom.  Aerodromi Srbije su presrećni što danas imamo jubilarnog putnika 400.000 putnika. Kada je pre 33 godine i dva meseca pravljen ovaj aerodrom za 100.000 putnika nije se  ni sanjalo da ćemo danas doći u ovu situaciju i dostići ovaj broj putnika“, kazao je Mihajlo Zdravković. „ I reći samo 400.000 puta „dobar dan“ i „miran let“ deluje impozantno,a da ne  govorimo o benefitima koje od ovoga ima grad“.

                      Gradonačelnik Darko Bulatović je naglasio da je  ovo potrcrda ispravne politike koju je grad vodio zajedno sa državom  i učinio sve da danas oborimo rekord broja pitnika koje je uslužio niški aerodrom.

           „Ukupno od 2014.godine kada su krenuli letovi negde više od milion   i 200.000 putnika sa jugoistoka Srbije putovalo je sa niškog aerodroma“, istakao je gradonačelnik Bulatović.

              Nikola Vukomanović, PR aviokompanije Air Serbia je kazao da je  ovo izuzetan dan za niški aerodrom ali i za komapaniju Air Serbia.

              „Mi smo most i spona između juga Srbije i svih delova Evrope do kojih letimo. Drago nam da smo deo ove priče i ovog rekorda i da ćemo uspeti da pokažemo Evrope da je Niš grad koji vredi posetiti i videti“, rekao je Vukomanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare