Besplatno grejanje za korisnike socijalne pomoći

LESKOVAC

Članovi Gradskog veća Grada Leskovca na svojoj 44. sednici razmatrali su dnevni red sastavljen od 15. tačaka.

Između ostalog, data je saglasnost na predlog Godišnjeg plana raspisivanja javnih konkursa za 2022. godinu, kao i saglasnost Gradskoj upravi Leskovca da se raspišu javni konkursi za sufinansiranje projekata u bolasti javnog informisanja, kao i projekata u kulturi i projekata umetničkih, odnosno stručnih i naučnih istraživanja u kulturi u 2022. godini.

Doneta je i odluka kojom se oslobađaju obaveze plaćanja grejanja za period od 1.1.2022. do 31.12.2022. godine domaćinstva korisnika prava na novčanu socijalnu pomoć i domaćinstva korisnika uvećanog dodatka za pomoć i negu drugog lica.

Deca rođena u 2022. godini će, kao i u 2021. godini, na poklon od lokalne samouprave dobiti auto sedišta. Predškolskoj ustanovi Vukica Mitrović dodeljeno je 660 nepodeljenih novogodišnjih paketa koje će ova ustanova upotrebiti u skladu sa svojim potrebama, o čemu će Gradskom veću podneti poseban izveštaj.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Afera
Afera
2 godine pre

Ovo je kaznjivo kriminalni delo. Zoce se diskriminacika. Nikedna obaveza se ne prasta. Nju samo moze preuzeti grad. Ovo je direkrno guranje direktora u zatvor od strane gradonacelnika koji nema pravnike. Shvatite ne postoji poklon, cecneko preuzima deo, procenat dyga ili umesto soc.slucajeva izmiruje dug u celosti. S diskriminacije potrosaca ovde imamo i delo da je direktor ostetio javno preduzece. Svakako ide u zatvor.