Besplatni pregledi sutra u bolnici i Domu zdravlja

LESKOVAC

U okviru acije besplatnih pregelda Ministarstva zdravlja u leskovačkoj Opštoj bolvcici i Domu zdravlja sutra će biti vršeni pregledi štitne žlezde.

U vreme od 8 do 16 sati  biće obavljeni besplatni preventivni pregledi u Opštoj bolnici Leskovac i to:
– Pregled štitne žlezde

(lekari Opšte bolnice Leskovac)
– Ultrazvučni pregled štitne žlezde

(radiologija Opšte bolnice Leskovac)
– Hormoni štitne žlezde

(laboratorija Opšte bolnice Leskovac)
Preglede će raditi lekari Opšte bolnice Leskovac u prostorijama specijalističke službe interne medicine u Domu Zdravlja Leskovac i radiološke službe i laboratorije u Opštoj bolnici Leskovac.

Ultrazvuk abdomena i mamografiju radiće lekari i tehničari Doma Zdravlja Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
svetlosna godina od Milenka do gospodina
svetlosna godina od Milenka do gospodina
6 godine pre

Gospodina Milenka sto je pet godine direktor i prestraseno gleda, a silno maltretira radnike, pitajte sto ne idu na javnu nabavku svi poslovi koje bas radi urbanizam , sto se ne jave i drugi, a ne samo direkcija koja kao nije na budzet, a ne skida se s njega, a kao jeste javno preduzece, a nema obavezu da iskazuje dobitak i uplati ga u budze6t. Inace ove poslove u drugi gradovi rade odeljenja za urbanizam u okviru uprave ili su dodeljeni preduzecima za komunalnu delatnost. Kod nas zbog direktora napravismo preduzece. Jos da vidimo razlog. Novinarka da podje od poslasticaru Minjon u ulicu desno i udje u ulicu koju je direkcija uradila. Sve propalo. Nesa Lazov je amater.