Besplatne digitalne radionice za penzionere u Vranju

VRANJE

Stariji građani Vranja imaće priliku da besplatno savladaju rad na računaru učešćem u projektu Vip digitalne radionice za starije, koji već treću godinu zaredom sprovode kompanija Vip mobile i Organizacija za međugeneracijsku saradnju 35+.

Radionica će biti  održana od 17. do 21. oktobra u prostorijama Udruženja penzionera grada Vranja.

 

Organizatori obaveštavaju sve starije građane zainteresovane da savladaju nove tehnologije, da  mogu da se prijave za učešće do četvrtka 13. oktobra, na Vip prodajnom mestu u ulici Stefana Prvovenčanog 226 ili pozivom na broj 066/357-587 svakog dana od 10-16h.

Takođe, prijavu je moguće izvršiti i kontaktiranjem Udruženja penzionera grada Vranja na adresi Lenjinova 21.

 

Projekat „Vip digitalne radionice“ upravo je pokrenut sa ciljem da približi starijim građanima mogućnosti koje pruža rad na računaru i upotreba Interneta.

Oni na petodnevnim radionicama mogu da saznaju kako da brže dođu do potrebnih informacija, kontaktiraju svoje prijatelje, unuke i rodbinu putem mejla, Fejsbuka ili Skajpa, slušaju muziku ili otkriju nove sadržaje.

Svim učesnicima radionice biće obezbeđen kompletan materijal za rad, a po završetku će dobiti i sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Znanja stečena tokom radionica omogućiće bakama i dekama da se približe mlađoj populaciji kojoj mobilni telefon i računar predstavljaju „olovku“ novog doba.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare