Besplatna auto sedišta samohranim roditeljima prema redosledu prijavljivanja

NIŠ

Na sajtu grada Niša danas je objavljenjavn poziv koji se odnosi na podelu besplanih dečijih autosedišta za putnička vozila

Igor Vojinović gradski većnik objašnjava  da je  Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša,  u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje bezbednosti saobraćaja na teritoriji Grada Niša za 2018. godinu raspisao je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih autosedišta za decu rođenu u 2018. godini.

“ Sva deca deca rođena tokom 2018. godine a jedan od roditelja ima prebivalište ili boravište  na teritoriji grada Niša mogu da dobiju besplatna sedište ukoliko poseduju motorno vozilo u vlasništvu. Prioritet prilikom dodele imaće samohrani roditelji” kaže gradski većnik Igor Vojinović

.

“ Ono što je veoma bitno i što roditelji treba da znaju je da će 477 sedišta koja su nabavljena iz sredstava Saveta za bezbednost za prošlu godinu , u vrednosti od dva miliona dinara biti podeljena u skladu sa redosledom prijavljivanja.”, dodaje Igor Vojinović .

       Rok za podnošenje zahteva je 29.03.2019. godine do 15 časova-.

Nakon tog roka će komisija pregledati sve zahteve i srediti rang listukoja će biti objavljena.

“ Roditelji su u obavezi da prisustvuju  kraćoj obuci koja se odnosi na samo koriščenje auto sedišta. Radi se o sedištima kategorije od devet do 36 kilograma”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare