Bajkeri kao Deda mrazovi obradovali nišku decu

NIŠ

Treću godinu za redom članovi niškog moto kluba Road Guardian u saradnji sa humanitarkom Marinom Adamović mališanima su u centru grada delili paketiće i slatkiše. Mališani su iskoristili ovu priliku da se slikaju sa Deda mrazovima, a neki od njih su iskoristili ovu priliku da ih bajkeri provozaju motorima.

               “Svake godine se okupimo kod Banke dobročinstva Marine Adamović da se družimo sa decom, da im podelimo slatkiše, da ih učinimo srećnim i nasmejanim. Za nas je psmeh dece najlepši na svetu, a ovo je jedan od načina da svet učinimo još lepšim, da pokažemo da sve može da bude i bolje”, kažu bajkeri iz ovog kluba.

               A pre nego su podelili deci iz grada slatkiše bakeri iz moto kluba Road Guardian su sa Marinom Adamović posetili i male pacijente koji se nalaze na Dečijoj internoj klinici Odeljenju za hematoonkologiju i obradovali ih lepim poklonima.

               Marina Adamović kaže da bajkeri i njoj puno pomažu i da su uvek tu kada joj je potrebna bilo kakva pomoć.

                “Bili smo na Dečijoj klinici, a sada smo ovde i ovo je već treća godina kako deci u Obrenovićevoj delimo slatkiše”, kaže Marina Adamović. “Na ovaj način želimo da pokažemo deci da brinemo o njima i da želimo da ih učinimo srećnom”.

               Bajkeri iz kluba Road Guardian pripremaju veliku humanitarnu akciju za iduću godinu.  Zahvaljujući njihovom angažovanju i vezama koje održavaju sa bajkerima  iz drugih zemalja iz Evrope očekuju kontigent humanitarne pomoći u medicinskoj opremi namenjen niškim klinikama. Sa ovom akcijom su pre izvesnog vremena upoznali i gradonačelnika Niša koji je za njih i njihove goste iz Nemačke organizovao i prijem.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare