BABIĆEV SAT NA AUKCIJI

BEOGRAD

Sat koji je šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić morao da pokloni poslaniku DS Balši Božoviću stavljen je na licitaciju. Iako je sajt www.skupstinskisat.com  koji je postavljen juče iznenada pao svi zainteresovani mogu da ponude cenu za Babićev sat na web straniciwww.limundo.com, saopštila je danas DS.

Ta stranka navodi da  “u međuvremenu operateri rade na što bržem ponovnom uspostavljanju sajta. Sav prihod od njegove prodaje otići će u dobrotvorne svrhe i svakom ponuđaču je zagarantovana anonimnost”.

 

“Gospodin Zoran Babić je ponudio Božoviću da menjaju satove i imovinu. Božović je pristao, pošto nije imao sat uzeo je Babićev i zahvalio se. Nakon toga je Božović ponudio Babiću da menjaju i imovinu, ali Babić se pravio da tu ponudi nije čuo.

 

Narodni poslanik Balša Božović izjavio je da će, iako je Babićeva namera bila isključivo da prikaže sebe kao siromašnog i skromnog čoveka ( za sat koji košta 44.000   tvrdio je da ga je platio 8.000 din), iz Babićeve neuspešne samopromocije ipak proizaći nešto dobro. Božović je rekao da će makar neko od mnoštva pametnih, mladih, sposobnih ljudi u Srbiji koji cene znanje i ne žele da kupuju diplome dobiti celokupna sredstva od prodaje ovog sata i da će na taj način makar neko ko pripada toj grupi dobiti nešto od Srpske napredne stranke, a ne samo oni koji kupuju diplome, naučna zvanja i kroz život prolaze preko veze.

 

” Ne verujem da će se Babić opametiti ni posle gubitka svog sata, mislim da će nastaviti u radikalskom stilu da govori neistine, kleveće i lažno optužuje, ali makar će neko od mladih talenata Srbije imati neku korist, izjavio je Božović, navodi se u saopštenju ove stranke..

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare