Asfaltiranje ulica Viktora Bubnja i Dušana Stamenkovića

VRANJE


U okviru realizacije Komunalnog programa za 2021. godinu u toku su radovi na asfaltiranju dve gradske sobraćajnice. U Ulici Viktora Bubnja rekonstruiše se kolovoz dužine kiometar.

„Paralelno sa ovim radovima, asfaltira se i ulica Dušana Stamenkovića. Sa ovim značajnim i frekventnim gradskim saobraćajnicama počinje realizacija Komunalnog programa za 2021. godinu. Prema planu, asfaltira se kolovoz u dužini oko kilometar, a vrednost radova je oko 20 miliona dinara sa PDV-om“, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković, koji je sa saradnicima obišao radove.

Najavljeno je i asfaltiranje ostalih gradskih saobraćajnica među kojima su Drinska ulica, Vase Pelagića, Koče Racina, Ilindenska, 4. juli, Kajmakčalanska, Blagoja Parovića koje su predviđene Komunalnim programom.

Istovremeno, odvijaju se i radovi na asfaltiranju puteva u seoskim mesnim zajednicima. Uređen je put u selu Tibužde, a u najavi su i radovi u selima Ćukovac, Vlase, Golemo Selo, kao i uređenje puta prema deponiji „Meteris“ u selu Ranutovac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare