Dres golmana Aleksandra Jovanovića na LFN licitaciji

NIŠ

Fudbal je u Srbiji uvek važna tema, a ovih dana imamo i mnogo razloga za zadovoljstvo i radost zbog uspeha reprezentacije. Sasvim logično, fudbal je i u fokusu nove licitacije LFN. Pred ljubiteljima sporta nalazi se dres rođenog Nišlije, golmana Aleksandra Jovanovića. Nekadašnji čuvar mreže niškog Radničkog i član reprezentacije Srbije, poslao je za licitaciju svoj dres iz perioda kad je bio golman španske Ueske i igrao u najvišem rangu španskog fudbala, popularnoj „Primeri“

Licitacija je otvorena i odvija se isključivo na fb stranici LFN, a zainteresovani ponude mogu da daju do nedelje, 21. novembra u 12 sati. Početna cena je 3.000 dinara. Novac prikupljen ovim putem ide u fond za podršku kreativnim i proaktivnim idejama Nišlija.

Aleksandar Jovanović je rođen u Nišu. Profesionalnu karijeru je započeo u beogradskom Radu, a afirmisao se u svom Nišu igrajući za Radnički. Nakon sjajnih partija na Čairu, zaslužio je 2016. godine i poziv za reprezentaciju Srbije i igračku karijeru nastavio u danskom AGF-u u Orhusu. Proveo je dve godine u ovoj skandinavskoj zemlji, a zatim otišao u špansku Uesku. Trenutno je golman kiparskog Apolona iz Limasola, a pre toga u jednom periodu tokom boravka u Španiji i član Deportiva iz La Korunje. Za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, našao se na širem spisku reprezentativaca Srbije.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. U ovoj godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare