Aleksandar Pejčić novi član Gradskog veća

LESKOVAC

Odbornici Skupštine grada Leskovca većinom glasova imenovali su odbornika Aleksandra Pejčića za člana Gradskog veća na stalnom radu. Njega je za tu funkciju predložio gradonačelnik Goran Cvetanović koji je rekao da je u novembru ostavku na mesto člana Gradskog veća podnela Aleksandra Đorđević, jer će biti najmanje narednih šest meseci u Rusiji na stručnom usavršavanju. Gradonačelnik je, predlažući Aleksandra Pejčića, pobrojao njegove dosadašnje funkcije rekavši da se radi o doktoru nauka, sportisti i sportskom radniku, koji je bio i direktor SRC „Dubočica“ (2004.), načelnik Jablaničkog okruga (2004.-2007.), član odbora Vlade Republike Srbije za ravnomerni razvoj (2005. – 2008.), koordinator školskih uprava u Ministarstvu prosvete (2007. – 2008.), član Upravnog odbora Lutrije Srbije, narodni poslanik (2008. – 2014.)…

Izboru je prethodila diskusija u kojoj je Nenad Zdravković (Za Leskovac – zajedno) da, kada članovi vladajuće koalicije govore o bivšoj vlasti, govore upravo o Aleksandru Pejčiću, jer je on sve ove funkcije obavljao u vreme kada je Demokratska stranka sa koalicionim partnerima vršila vlast i optužio ga ide samo tamo gde je vlast.

S obzirom da je Aleksandru Pejčiću izborom za člana Gradskog veća automatski prestala funkcija odbornika, na njegovo mesto je imenovana Ivana Jovanović, prva neizabrana sa izborne liste Aleksandar Veučić – Za našu decu.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Gordana
Gordana
2 godine pre

Ne znam čemu koristi, a uz to i ne radi!!!

Hunter
Hunter
2 godine pre

Pred pad baba julke se učlanio u jul. Sad se učlanio u sns. Nemoj da sam ga video u nekoj opoziciji pred pad ava.