Aktivisti predstavili novi broj “Leskovačkog glasnika”

LESKOVAC

Na platou ispred Robne kuće u organizaciji Kancelarije za mladih predstavljen je i deljen Leskovčanima najnoviji broj „Leskovačkog glasnika“.

Vanja Hubač je, predstavljajući broj, rekla da u nejmu mogu da se nađu informacije vezane za obeležavanje 500 godina manastira Svetog Jovana Preteče u Jašunji, povodom čega je i održano više manifestacija na nekoliko lokacija u gardu.
„Tu su i informacije vezane za otvaranje pogona rumunske fabrike „Terastil“, kao i podsećanje na slup koji je upriličen povodom puštanja u rad rekonstruisane deonice pruge Vinarce-Đorđevo, kada je naš grad posetio Aleksandar Vučić. Ovaj broj se bavi i rekonstrukcijama triju osnovnih škola. Imamo i podsećanje na obeležavanje Dana grada, 11. oktobar, kao i informaciju o poseti najmlađih sugrađana kabinetu gradonačelnika Leskovca i Skupštini grada. Tu su i tekstovi o proširenju regionalne sanitarne deponije Željkovac, rekonstrukciji puta Kutleš-Draškovac, podeli subvencija leskovačkim privrednicima, ali i o Leskovačkom internacionalnom filmskom festivalu, koji je ove godine obeležio deceniju postojanja.“

Iz najave može da s evidi da se ovaj bilten, koji s efinasira iz budžeta grada, bavi promocijom aktivnosti lokalne vlasti.

Bilten izdaje kabinet gradonačelnika Leskovca , što je u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare