AKTIVIRAJ SE! – PRIJAVA ZA KONKURS

LESKOVAC

 

Kancelarija za mlade Grada Leskovca raspisuje konkurs za finansiranje omladinskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volonterizma. U ime kancelarije Aleksandar Stojanović kaže da je ukupan budžet projekta za ovu godinu 800.000 dinara, što je duplo više nego prošle godine.

„Pozivamo sve mlade od 15 do 30 godina starosti koji su kreativni, hrabri i humani da omoguće kvalitetniji život vršnjacima, ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici. Vrednost jednog projekta može iznositi između 40.000 i 100.000 dinara, a treba da budu sprovedeni do kraja septembra 2016. godine. Projekti koji će se finansirati ili sufinansirati treba da budu iz sledećih oblasti: uređenje javnih prostora i prostorija u kojima mladi provode slobodno vreme ili organizovanje aktivnosti za mlade u tim prostorima, aktivizam i volonterizam mladih, solidarnost i humanost, informisanje mladih, zaštita životne sredin, promovisanje razumevanja, tolerancije i jednakih šansi za sve mlade, promocija zdarvih i bezbednih stilova života, razvijanje preduzetničkog duha kod mladih.“

 

Epus 10 mart 1

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije grada. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Konkurs je otvoren od 10.3-25.3.2016. godine, a za sva pitanja u vezi procedure prijavljivanja zainteresovani se mogu obratiti Kancelariji za mlade ili pogledati njihov sajt.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare