A kako ce vodom da se snabdevaju stanovnici sela koji dva dana nece imati vodu?

LESKOVAC

A kako će vodom da se snabdevaju stanovnici sela koji takođe dva dana neće imati vodu?

Ovo pitanje smo juče postavili rukovodstvu Javno komunalnog preduzeća Vodovod u Leskovcu.

Ovo je odgovor koji smo dobili jutros a u njemu nema informacije da li je ovo javno preduzeće obezbedilo adekvatnu alternativu i vodu za svoje korisnike ( i one kojima naplaćuju vodu) po leskovačkim selima.

“U skladu sa procedurom,JKP Vodovod Leskovac i grad Leskovac su u petak 14.10.2022. preko sredstava javnog informisanja obavestili građane o predstojećem isključenju vode, zbog havarije na glavnom potisnom cevovodu fi 1000, kada je definisan termin isključenja. U ponedeljak se JKP Vodovod obratio putem medija i dostavio precizne podatke o proceduri popravke havarije i isključenju vode, apelujući na sve korisnike da zahvate dovolje količine vode za sanitarne potrebe, pripremu hrane i piće. Svim privrednim subjektima su posebno dostavljeni mejlovi da prilagode svoj proces rada i zahvate dovoljne količine vode za svoje potrebe. JKP Vodovod je angažovao 4 cisterne za vodu koje će kružiti po planu i rasporedu takođe objavljenom putem medija i na zvaničnom sajtu JKP Vodovoda.

Sagledavajući napred navedeno, uz maksimalnu saradnju i podršku građanstva, JKP Vodovod pokreće popravku havarije sa ciljem da u što kraćem roku izvrši sve aktivnosti, kako bi period isključenja trajao što kraće”, navodi se u saopštenju JKP Vodovod.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare