Zvanična fejsbuku stranica grada obeležava dve godine od kad je gradonačelnik dobio orden od patrijarha

LESKOVAC

Na zvanično fejsbuk strani grada Leskovca obeležene su, kako se navodi, dve godine od kad je patrijarh uručio orden gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću.

,,Pre dve godine patrijarh srpski Irinej uručio je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću orden Svetog Save drugog stepena na liturgiji u Jašunjskom manastiru Sveti Jovan Preteča, održanoj povodom pet vekova tog manastira.

Cvetanović je ovo odličje dobio na predlog episkopa niškog Arsenija, a odluku je doneo Arhijerejski sinod za „delatnu ljubav prema svetoj majci crkvi, naročito pokazanu njegovim davanjem nesebične materijalne pomoći prilikom obnove manastira Svetog Jovana u Jašunji, kao i drugih svetinja na području opštine Leskovac“, navodi se u objavi.

Do sada je što prigodnim svečanostima što objavama na zvanično sajtu grada, čiji se rad finansira iz budžeta grada, Cvetanović, obeležavao tri godine od kad je po drugi put izabran za gradonačelnika, dve godine od kada je doktorirao i slično .

Gradonačelnik Leskovca po drugi put ovog meseca više dana nije na poslu, njemu bliski izvori JUGpressa tvrde da je , navodno, otputovao u Francusku.

Ako su saradnici Cvetsnovića minirali ,,šefa,, i slagali nas, lažemo i mi vas.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
ivan Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
ivan
Gost
ivan

kad imas pare moz si kupis koje oces

Проститутки Бишкека