Zupančić pretrpeo “veliki šok” ali ne kaže da li je on na snimku i, ako nije, zašto je podneo ostavku?

VRANJE

Sada već bivši gradonačelnika Vranja Nebojša Zupančić potvrdio je da je dao neopozivu ostavku na tu poziciju nakon snimka koji se pojavio u javnosti na kojem se navodno vidi kako konzumira nedozvoljene supstance.

Rekao je i da je pretrpeo “veliki šok” ali ne kaže da li je on na snimku , i ako nije, zašto je podneo neopozivu ostavku.

A iz njegovih tvrdnji da iza svega stoje oni “koji nemaju plan ” ispada da , preko njega, ruše SNS ali i dalje nije jasno , ako nije na snimku na kome se vidi muškarac koji “šmrče” kokain, zašto to jasno ne kaže već s estiče utisak da je njemu najveći problem kako se snimak pojavio na društvenim mrežama.

Evo pisma u integralnoj verziji.

Nakon velikog šoka koji smo pretrpeli moja porodica i ja, zbog javnih prozivki i insinuacija na račun mog imena, imam potrebu i da se javno oglasim i odgovorim na pitanja koja ste mi prethodnih dana postavljali.

Kao neko ko je na javnoj funkciji morao sam prvo da donesem neke političke i društveno odgovorne poteze, te sam odlučio da na mesto pomoćnika gradonačelnika dam neopozivu ostavku.

S obzirom da se dugo bavim politikom, navikao sam na kojekakve napade i podmetanja, ali nisam želeo da se preko mog imena dalje blati, ime moje porodice, kao i ime Srpske napredne stranke i na taj način urušava ugled lokalne i republičke vlasti, koja vredno i odgovorno radi, u šta sam imao prilike da se uverim u prethodnom periodu, obavljajući više funkcija u lokalnoj vlasti.

Sto se tiče pominjanja mog imena u kontekstu upotrebe psihoaktivnih supstanci, sve što se dešavalo mogu da ocenim kao jedan izrežirani, brutalni, političko-kriminalni napad onih opcija, koje nemaju konkretni plan i program, već se na sve načine dovijaju da uruše ugled pojedinaca, porodice a preko njih i ugled vladajuće stranke.

Kao što sam u ostavci i naglasio, u narednom periodu preduzeću sve mere kako bi se utvrdilo pravo činjenično stanje po pitanju snimka koji se pojavio na društvenim mrežama”, naveo je on.

Podsetimo, gradski odbori „Demokratske stranke“, „Stanke Slobode i Pravde“, „Narodnog pokreta Srbije“, „Srbija Centar SRCE“, „Pokret Slobodnih Građana“, „Socijaldemokratska stranka“ i „Ekološki ustanak – Ćuta“  traže hitnu ostavku gradonačelnika Slobodana Milenkovića i sazivanje hitne vanredne sednice radi izbora novog gradskog rukovodstva. (kraj) DC-LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mirko Jovic
Mirko Jovic
7 dana pre

Nije on ali njegov sat i dzemper jesu…
aj bre seljacino nepismena ne lupaj,pa tvoj Boske od koga vuce ?