Zonaš iz Trgovišta ne zna za prepreke

LESKOVAC-TRGOVIŠTE


Fudbalsko Gornje Stopanje i fudbalski teren zonaša Jedinstva bio je epicentar fudbalske groznice u ovom delu Srbije.

Mnogi su očekivali da će domaće Jedinstvo zaustaviti zahuktalu ekipu Pčinju u pohodu da sačuva vodeću poziciju u zoni ,,Jug”.
Iako su igrači Jedinstva dali sve od sebe da savladaju svog gosta, nažalost, svojih navijača nisu uspeli u tome. Iskusni gosti iz Trgovišta znali su i umeli da kontrolišu igru u toku čitavog meča ne dozvoljavajući domaćim igračima, da čak ozbiljnije priprete njihovom golu. Oba golmana nisu imali mnogo posla, jer akcije igrača obe ekipe uglavnom su se završavale do šesnaesterca odbrana obe ekipe. Svoju jedinu priliku na utakmici fudbaleri Pčinje uspeli su da u 56.minutu pretvore u pgodak i pobedu od 0:1, za tri dragocena boda u borbi za prvo mesto.
Fudbaleri Vlasine uspeli su na svojoj ,,Rosulji” da nanesu katastrofalan poraz ekipi OFK Brzi brod rezultatom 6:1, i tako ostanu u trci za prvo mesto. U ovom meču sudija Jovan Aleksić iz Vranja pokazao je tri crvena kartona. Iz igre pre 90 minuta morali su Miodrag Mladenović iz Vlasine i Andrić i Cvetanović iz Brzog broda.
Budućnost iz Orašja sa 3:0 poražena je u Medoševcu od domaće ekipe Mladosti., dok je Pusta reka na svom terenu u Bojniku sa 2:0 savladala Balkanski. U subotu Sloga i Tanasko Rajić okončali su meč u kome mreže oba golmana mirovale, a Jablanica iz Medveđe porazom od 4:1 u Pirotu od Jedinstva još više se osamila na poslednjem mestu na tabeli zone ,,Jug”.
Rezultati 22 kola: Jedinstvo (GS) – Pčinja 0:1, Vlasina – Brzi brod 6:1, Sloga – Tanasko Rajić 0:0, Jedinstvo (P) – Jablanica 4:1, Pusta reka – Balkanski 2:0, Morava – Mladost (B) 1:0, Mladost (M) – Budućnost 3:0, Vranjska banja – OFK Niš 5:1.
U subotu i nedelju na programu su utakmice 23.kola, a sastaju se:
Vranjska banja – Jedinstvo (GS), Mladost (M) – Morava, Budućnsot – Sloga, Tanasko Rajić – Morava, Mladost (B) – Jedinstvo (P), Jablanica – Vlasina, Brzi brod – Pusta reka, Balkanski – Pčinja.
Sve utakmice počinju od 16,30 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare