Zlatne medalje za balerine iz Školice baleta Marije Senćanski

NIŠ

Na nedavno održanom „Art of Dance“ festivalu u Obrenovcu balerine iz „Školice baleta Marije Senćanski“  osvojile su zlatne medalje u svim kategorijama. Isti uspeh ove talentovane devojčice ostvarile su i na takmičenju  u Nišu  „Peti central Balkan music i dence olimpiad“. Tako su nastavile da nižu uspehe zbog čega su, kako one same, tako i u Školici baleta svi ponosni na njih.

                         „Nagrade koje balerine u svim kategorijama osvajaju na takmičenjima samo je dokaz kvalitetnog i kontinuiranog rada sa njima. Zahtevi jesu veliki, ali one uspevaju da odgovore svim izazovima koje koreografije zahtevaju od njih“, kažu u „Školi klasičnog baleta Marija Senćanski“.

                         Mlade balerine su prezadovoljne nagradama koje su ovojile, pre svega zbog ukazanog povrenja njihove profesorke koja se njima radi.

                       „Na gotovo svim takmičenjima na kojima učestvujemo uglavnom osvajamo prva mesta. I na ovim  takmičenjima naše balerine, koje se predstavljaju isključivo klasičnim baletom pokazale su umeće koje su godinama sticale. Za njihov trud i rad zasluženo su nagrađene medaljama“, kaže koreografkinja Marija Senćanski. (kraj) VP/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare