Zlatne medalje za Aleka i Marka

VLASOTINCE

Mladi bokseri BK ,,Arena” iz Vlasotinca Alek Andrejević i Marko Bidžić  osvojili su zlatne medalje na 5.međunarodnom bokserskom turniru u Aleksincu, pod nazivom ,,Rudarska rukavica”.

Više od 300 ljubitelja ,,plemenite veštine” u sportskoj hali videlo je izuzetno zanimljive i interesantne borbe, a u ring su se našli bokseri iz Srbije, Makedonije i Crne Gore.


U veoma jakoj konkurenciji, mladi vlasotinački bokseri još jednom su potvrdili svoje boksersko umeće i sasvim zasluženo su osvojili dva zlatna odličja, a ona su se našla na grudima Aleka Andrejevića i Marka Bidžića, koji još zavredeo posebno priznanje kao najborbeniji bokser ove nesumljivo lepe bokserske revije.
” Veoma sam zadovoljan što smo u samoj završnici izuzetno uspešne 2017.godine doneli još dve zlatne medalje u vitrine našeg kluba i time potvrdili da smo na pravom putu. Sve što smo postigli je plod dugogodišnjeg rada naših trenera i upornosti mladih boksera, i baš zbog toga sam uveren da vreme koje pred nama je vreme novih dokazivanja i novih uspeha i radosti – kaže Milan Jović,,alfa i omega” BK ,,Arena ” i čovek koji najzasluženiji za procvat boksa u Vlasotincu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare