Živić i Petrović obišli Klokot, Kamenicu i Ranilug

GRAČANICA

Ministarka za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Dijana Živić, poslanik skupstine Kosova i predsednik  Samostalne liberalne stanke Slobodan Petrović i zvaničnici Samostalne liberalne stranke u Vladi Kosova obišli  šest domaćinstava u opštini Klokot, Kamenica i Ranilug.

Ministarka Živić se direktno na terenu upoznala sa problemima meštana opštine Klokot, Kamenice i Ranilug i iskazala spremnost za saradnju uz punu podršku ministarstva koje ona vodi jer je građanima potrebna direktna pomoć, a ne samo prazna obećanja.

Takođe je i Petrović pažljivo saslušao građane o problemima sa kojima se suočavaju i naznačio da je puno toga izgubljeno ovih godina.

“Građanima je neophodna podrška nas političara, kako moralna tako i pomoć u vidu otvaranja novih radnih mesta, kako bi se opstalo na ovim prostorima. Tokom godina kada je SLS bio u poziciji da odlučuje, uposleno je oko 4 hiljada kosovskih srba  i takva praksa mora da se nastavi.” Istakao je Petrović.

Takođe, u okviru današnje posete,oni su obišli i jedno albansko domaćinstvo čime je pokazano da će podrška ministarstva biti usmerena ka svim gradjanima , bez razlike na nacionalnu pripadnost.

           Uspešnost današnje posete se ogleda u velikom odazivu lokalnih meštana čije je gostoprimstvo bilo na najvišem nivou, saopštila je SLS.

Predstavnici Samostalne liberalne stranke ovim putem žele da se zahvale meštanima svih opština koje su obišli i još jednom izraze svoju spremnost u pronalaženju rešenja za naše zajedničke probleme, dodaje se u saopštenju SLS.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x