Zimski dani u Medijani počinju sutra

NIŠ

 Gradska opština Medijana i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zimski dani u Medijani“ u parku Sveti Sava koji će trajati tri dana, od 24. do 26.decembra.

                    „Lokacija je stara, plato isped hrama Cara Konstantina i Carice Jelene. Deca će u tim danima da se druže sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, a biće postavljena i kućica Deda Mraza“, kaže Dušanka Kitanović iz Gradske opštine Medijana.

                   Ona dodaje da su mališani iz ove Gradske opštine ali i ostalih opština navikli da krajem decembra dođu u park Sveti Sava gde ih očekuju njihovi omiljeni likovi iz crtanih filmova sa kojima mogu da se druže, slikaju i provedu neko vreme.

                    „Decu će tih dana obradovati i dolazak Deda Mraza. Mališani će moći da se slikaju sa njim, a pripremili smo i puno slatkiše“, dodaje Dušanka Kitanović.

                   Nakon Nove godine Gradska opština Medijana najavila je organizovanje „Božićnog kutka“ koji će biti  organizovan u Episkopskoj ulici i u porti Saborne crkve u sradnji sa niškom Eparhijom. Biće organizovano i tradicionalno lomljenje česnice za Badnji dan što je poseban doživljaj za mališane koji dođu sa svojim roditeljima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare