“Ženama za mir” priznanje

LESKOVAC

Udruženje “Žene za mir” iz Leskovca je ovih dana dobilo priznanje,   kojim se  potvrđuje da smo  među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističemo odgovornim poslovanjem, kao i da uživamo veliko poverenje, saopšteno je iz tog udruženja..

Priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall d.o.o. se izdaje isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Priznanje omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu.

Ovim priznanjem dokazujemo da smo među najkonkurentnijim srpskim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuje standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija.

Priznanjem potvrđujemo integritet organizacije i omogućavamo građankama i građanima Jablaničkog okruga da nas prepoznaju kao pouzdano udruženje, a sve iz razloga zbog pritiska sa kojim se već puna četiri meseca susreće samo udruženje kao i aktivistkinje udruženja.

Priznanje omogućava laku prepoznatljivost udruženja i dragocena je poslovna referenca koja potvrđuje odličnu poziciju i pouzdanost samog udruženja “Žene za mir” iz Leskovca, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare