Željko Vasić za 15 hiljada evra i besplatna tombola za Novu godinu

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije Leskovac na konferenciji za medije najavili su novogodišnji koncert koji će na platou ispred Leskovčkog kulturnog centra održati Željko Vasić.

„Odluku da Željko Vasić uvede Leskovac i Leskovčane u 2020. godinu smo doneli na osnovu interesovanja za ovog popularnog klupskog pevača koji je uvek rado slušan“ pojasnio je Cvetanović.

„Znamo da je gospodin Vasić prilikom gostovanja u našem gradu izazivao veliku pažnju i da se za njegove nastupe uvek tražila karta više. U duhu naše tradicije po kojoj ni jedno pravo slavlje ne može da prođe bez vatrometa i trubača, pa će se na bini naći i duvački orkestar Isidora Bećirovića. Čitav budžet za novogodišnji događaj je oko 3-3,5 miliona dinara, gde spada i doček srpske Nove godine. Za Vasićev nastup daćemo 15.000 evra u šta je uračut i PDV.“

Po tradiciji, biće obezbeđena i besplatna hrana i piće, ali i besplatna lutrija za sve zainteresovane. Nebojša Kocić je istakao da će zainteresovani građani moći da preuzmu svoje kupone za učešće nekoliko dana pre Nove godine u prostorijama TOL-a, a da su nagrade desetodnevno letovanje u Grčkoj za četvoročlanu porodicu, dva vikenda u Sokobanji, vikend u Vrnjačkoj banji i televizor sa LED ekranom od 82 centimetara.

„Za Željka Vasića smo se, između ostalog odlučili i zato što je potpuno „normalan“ kada su njegovi prohtevi, odnosno cena u pitanju. Kontaktirali smo mnoge izvođače i oni su imali enormno visoke cene za Leskovac.

Na konferenciji za medije je bilo govora i o planovima za besplatan koncert na istom prostoru za pravoslavnu Novu godinu, kada bi pred Leskovčanima koncert održala Nataša Bekvalac. Po rečima gradonačelnika Cvetanovića još uvek ništa nije zvanično, a koncerta neće biti ukoliko bude trebalo da lokalna samouprava plati više nego za nastup Željka Vasića.

On je ovako odgovorio na pitanje da li je tačno da će nastup Nataše Bekvalac biti plaćen dva miliona dinara iz budžeta grada.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivan
Ivan
2 godine pre

30000 evra za Zeljka Vasica i Natasu Bekvalac?Da li ste vi normalni?Pa nisu oni Bijonse i Dzej Zi…Kazite koliki je vas deo.

ja.
ja.
2 godine pre

bogata je Srbija itekako kad se ovolike pare daju pevacima. ovo nema nigde u svetu.