Zdravstveni centar Vranje raspisao konkurs za specijalizacije i uže specijalizacije

VRANJE

Zdravstveni centar Vranje raspisao je interni oglas za dodelu specijalizacija i užih specijalizacija u različitim granama medicine. Pravo prijavljivanja imaju kandidati u radnom odnosu na neodređeno vreme u ZCV-u, a rok za podnošenje zahteva je osam dana od dana objavljivanja oglasa.

Raspisan je oglas za dve specijalizacije iz ginekologije i akušerstva u Službi za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja Vranje. Takođe, raspisane su tri specijalizacije iz pedijatrije u Službi za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, dok su u Službi za zdravstvenu zaštitu školske dece raspisane tri specijalizacije iz pedijatrije.

Oglas za dve specijalizacije iz opšte medicine raspisan je u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva. Pored toga, raspisane su dve specijalizacije iz medicine rada u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika, dok su u Službi za biohemijsku hematološku dijagnostiku raspisane dve specijalizacije iz kliničke biohemije.

Raspisan je oglas za jednu specijalizaciju iz interne medicine i dve specijalizacije iz psihijatrije u Službi za specijalističko-konsultativnu delatnost. Takođe, raspisane su dve specijalizacije iz interne medicine u Službi za internu medicinu, dok je u Službi za pneumoftiziologiju raspisana jedna specijalizacija iz interne medicine. U Službi za pedijatriju raspisane su tri specijalizacije iz pedijatrije, dok su u Službi za psihijatriju raspisane tri specijalizacije iz psihijatrije, a u Službi za opštu hirurgiju raspisane su dve specijalizacije iz opšte hirurgije.

Oglas za jednu specijalizaciju raspisan je iz ortopedske hirurgije i traumatologije u Službi za ortopediju sa traumatologijom, dok je u Službi za ORL raspisana jedna specijalizacija iz otorinolaringologije. U Službi za ginekologiju i akušerstvo raspisane su dve specijalizacije iz ginekologije i akušerstva, a u Službi za radiologiju raspisane su dve specijalizacije iz radiologije.

Raspisan je oglas za jednu specijalizaciju iz kliničke biohemije u Službi za kliničko biohemijsku laboratorijsku dijagnostiku. Takođe, raspisana je jedna specijalizacija iz internističke onkologije u Dnevnoj bolnici za onkologiju, dok su u Službi za anesteziologiju sa reanimatologijom raspisane dve specijalizacije iz anesteziologije sa reanimatologijom. U Službi za neurologiju raspisane su dve specijalizacije iz neurologije, a u Odeljenju za patologiju raspisana je jedna specijalizacija iz patologije.

Oglas za uže specijalizacije raspisan je iz neonatologije (za pedijatre) u Službi za ginekologiju i akušerstvo. Takođe, raspisana je jedna uža specijalizacija iz nefrologije (za interniste, pedijatre, infektologe i lekare opšte medicine) u Dnevnoj bolnici za nefrologiju sa hemodijalizom, dok je u Službi za pneumoftiziologiju raspisana iz pulmologije (za interniste i pedijatre).

Uslovi za specijalizacije su završeni medicinski fakultet i položen stručni ispit. (kraj)DC/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare