Zdravković : leskovački SDS ostvario najbolje rezultate

LESKOVAC

 

Postizborna kolaicija sa DS-om je moguća, kao i saradnja sa ostalim opozicionim strankama, ali SDS „ne očekuje da je neko pozove, niti se nekome nudi“, rekao je  danas predsednik  Gradskog  odbora SDS u Leskovcu Nenad Zdravković.

Socijaldemokratska stranka je nakon ovih izbora postala parlamentarna stranka, što je veliki uspeh, rekao je  Zdravković na konferenciji za novinare .

On je istakao da je gradski odbor ove stranke u Leskovcu postigao najbolje rezultate i na parlamentarnim i na lokalnim izborima, u donosu na sve druge gradove i opštine koje imaju preko 30.000 stanovnika.

„Zahvaljujem građanima koji su svojim glasom podržali Socijademokrtasku stranku i omogućili da se jedna nova ideja u Srbiji, socijaldemokratije, a stara i veoma uspešna evropska ideja, čuje i u lokalnom pralamentu, rekao je Zdravković.

„Nadam se da ćemo u novom sazivu lokalnog parlamenta imati konstruktivniju diskusiju, manje ličnih etiketiranja, uvreda, kako bismo u korektnoj atmosferi donosili odluke koje će poboljšati životni standard građanima. Probaćemo da u palamentu umesto floskula, koje se vrlo često čuju, predstavimo građanima socijaldemokratsku ideju i program, jer je ona nazastupljenija u Evropi, rekao je Zdravković.

Građani su svima jasno pokazali, istakao je Zdarvković, da na političkoj sceni žele da vide neka nova i mlađa lica, koja će imati da kažu nešto novo u odnosu na dosadašnje aktere politčke scene.

„Pomalo je razočaravajuće to što se nezadovoljstvo građana Leskovca koje se manifestovalo u svakodnevnom životu nije odrazilo i na izborni rezultat, rekao je Zdravković.

On je naglasio da je SDS najmlađa stranka u Leskovcu sa polovično izgrađenom infrastrukturom, i izrazio nadu da će formranjem mesnih odbora i davanjem šanse mladim i obrazovanim ljudima promosanje ideje ove stranke biti uspešno.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare