Zdravković: Direktor i ja očigledno nismo bili na istom sastanku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Leskovački neurolog Nenad Zdravković , inače prvi lekar iz ovog kraja koji je potpisom pružio podršku inicijativi za preispitivanje stanja u vreme korone, rekao je za JUGpress da on i direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević očigledno nisu danas bili na istom sastanku.

On je ovako prokomentarisao izjavu Dimitrijevića posle današnjeg sastanka sa lekarima sa spiska potpisnika apela na koji nisu pozvana dvojica lekara penzionera a nije mu prisustvovao ni ortoped Aleksandar Rangelov.

“S obzirom da sam ja jedan od potpisnika peticije „Ujedinjeni protiv kovida“ otišao sam na sastanak i misli da će se razmatrati nešto što je suštinski najbitnije, čak i o tom našem potpisu i što su naša imena osvanula na spisku. Verovatno je naslov spiska trebao da bude “12 ili 13 žigosanih iz Leskovca”. I hteo sam da o tome razgovaram, jer mislim da je to narušavanje osnovnih ljudskih prava i sloboda. Protiv toga sam morao da dignem svoj glas i zaato sam i otišao na taj sastanak, Očigledno je da ja i direktort nismo bili na istom sastanku, jer po njegovoj izjavi ispada da o tome nije ni bilo reči”, rekao je Zdravkovic.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nevinašce
Nevinašce
2 godine pre

I “direktora” i tebe, koj ve ne zna skupo ċe vas plati

Tulče
Tulče
2 godine pre

Potulili ste glave moj doktore. Izgleda da stra lojze čuva…

Zažuljenko
Zažuljenko
2 godine pre
Odgovori  Tulče
Nesporazum
Nesporazum
2 godine pre

On bio u jednoj a ti u drugoj kafani.