Zbog  Vučića oboren rejting hotelu u Nišu

NIŠ

Protivnici postavljanja postera Aleksandra Vučića na 15 spratova visokoj zgradi hotela „Ambasador“ u centru Niša, „oborili“ su tokom večeri i noći ocenu ovog objekta na Guglu – sa 4,6, na čak 1,0 oko ponoći. Rejting hotela je ubro posle toga počeo da raste, pa je tako nastalo prepucavanje onih koji su za Vučića i njegovih protivnika.Komentari se nižu jedan za drugim.Pišu i oni koji su proziv, ali i oni koji su za.                   

Predsednik Vučić danas, kako je ranije najavio, dolazi u Niš u kome će ostati tri dana i obaviti nekoliko sastanaka. U tu svrhu na najvišoj zgradi na centralnom trgu u Nišu, fasadi Hotela Ambasador, počelo je postavljanje predsednikovog postera sa porukom “Dobrodošli, predsedniče”.

                Komentari koji su se pojavili na društvenim mrežama uglavnom se svode na “prljavi su prozori”, “palačinke su im grozne” i slično. Uglavnom je radilo o negativnim komentarima na račun hotela.

                Vučić u Niš dolazi u  popodnevnim satima. Nakon dolaska održaće sastanak sa svim predsednicima opština Nišavskog okruga u Oficirskom domu Niš. Nakon toga obići će fabriku „YUMIS“.

                       U subota, 11. decembar predsednik će u kasarini „Mija Stanimirović“ imati sastanak sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu i u užem sastavu. Prisustvovaće i prikazu rada diviziona Samohodnih top haubica „NORA B-52 M15“. Prikaz vežbe na položaju Lisinac.

                       U nedelju, 12. decembar predsednik Vučić biće na Vojnom aerodromu „Narednik-pilot Mihajlo Petrović“. Sastanak predsednika Vučića sa predstavnicima odbrambene industrije Srbije. Prikaz sposobnosti helikopterskih jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO i 63. padobranske brigade.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare