Zbog katastrofalnog stanja u Baba Zlatinoj ulici oglasio se Ponošev pokret

VRANJE

Pokret Srbija centar „Srce“ na svojoj Fejsbuk stranici je objavio da je gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću zbog situacije u Baba Zlatinoj ulici dat rok da za 15 dana reši problem koji je nastao zbog rekonstrukcije ove ulice u centru grada.

Poverenik Ponoševe stranke za Vranje Slobodan Petrović u video snimku je rekao da će u suprotnom blato iz Baba Zlatine ulice odneti ispred ulaza u zgradu Gradske uprave.

„Skoro svakodnevno dvomesečno kidanje vodovodne cevi, nestašica vode za piće i blato do kolena onemogućavaju građane iz ove i susednih ulica u naselju „Češalj“ da se normalno kreću i žive. Pokret „Srce“ daje rok od 15 dana naprednjačkom gradonačelniku Milenkoviću da zajedno sa svojim rukovodstvom reši problem u koji je uvalio naše sugrađane. U suprotnom nakon isteka roka odnećemo ovo blato iz Baba Zlatine  ulice ispred ulaza u Gradsku upravu da gradonačelnik svojim skupocenim cipelama vrednim kao tri prosečne plate radnika „Jumka“ i „Simpa“ zgazi u isto to blato u kome su  svakodnevno njegovom krivicom naši sugrađani iz Baba Zlatine i okolnih ulica“, rekao je u jednominutnom video obraćanju Petrović.

Ovde je jutros po ko zna koji put, zbog radova pukla vodovodna cev, pa građani iz tog dela grada opet nemaju vodu za piće.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare