Zavrsna konvencija SPS u Surdulici uz vatromet, trubace i Anu Bekutu

VRANJE

Sinoć je u Surdulici održana završna predizborna konvencija Socijalističke partije Srbije na kojoj su se velikom broju građana obratili predsednik partije Ivica Dačić, Dragan Marković Palma predsednik Jedinstvene Srbije, Novica Tončev, potpredsednik SPS-a i dr Aleksandra Popović, predsednica opštine Surdulica. Uz vatromet i trubače socijalisti su najavili uspeh i pozvali građane da glasaju za budućeg premijera Srbije Ivicu Dačića. Nakon zvaničnih obraćanja građani su uživali u koncertu Ane Bekute.

“Surdulica je tradicionalno socijalistička opština gde deda, otac i unuk zajedno glasaju za ideju pravde i jednakosti, za politiku levice, za Socijalističku partiju Srbije” izjavila je Aleksandra Popović

Dragan Marković Palma je obećao građanima da će dovesti nove i važne investitore koji će unaprediti Vlasinu, a Vlasinsko jezero mapirati na karti regiona kao zdravstveno – turistički centar.

“Otvaranje novih radnih mesta, završavanje važnih infrastrukturnih projekata i stvaranje novih mogućnosti i prilika da Jug radi i da se Jug gradi, su način da mladi ljudi ostanu da žive i rade u opštinama gde su rođeni”  istakao je Novica Tončev.

Ivica Dačić je poručio da je svojim političkim i ljudskim iskustvom spreman da u ova izazovna vremena preuzme odgovornost i postane premijer Vlade koja će braniti mir i suverenitet Srbije, obezbeđvati sigurnost i napredak svih građana i koja neće pristajati na kompromise i ucene. “Pozivam vas da glasate za sebe i svoju porodicu” poručio je Dačić na kraju svog obraćanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare