Završeno Opštinsko školsko prvenstvo u rukometu

LESKOVAC

Na tek završenom Opštinskom školskom prvenstvu u rukometu učestvovalo je 14 ekipa u kategoriji osnovnih škola i 11 ekipa u kategoriji srednjih škola.

Pobednici na današnjem takmičenju kod osnovnih škola su: osnovna škola „Bora Stanković“ iz Guberevca kod devojčica, dok je drugo mesto osvojila osnovna škola „Vasa Pelagić“.

Osnovna škola „Svetozar Marković“ je pobednik kod dečaka, a drugo mesto zauzela je osnovna škola „Vasa Pelagić“.

Kod srednjih škola prvo mesto kod učenica zauzela je Gimnazija, a drugo mesto pripalo je Medicinskoj školi. Kod dečaka prvo mesto zauzela je Tthnička škola „Rade Metalac“, a drugo mesto zauzela je Gimnazija.
Pehare, medalje, diplome i majice najboljima uručivali su predstavnici odbora prevencije bolesti i zavisnosti Novica Stanković i predstavnici Gradskog saveza za školski sport. Takmičenje je proteklo u najboljem redu, bez incidenata i u tome su pomogli Odelenje sportske medicine, Policijska uprava Leskovac i Rukometna sudijska organizacije iz Leskovca.

Pobednici na takmičenju izborili su pravo učešća na okružnom takmičenju,  koje će biti održano već sledeće nedelje u Leskovcu.

Ukoliko pobede i na njemu, imaće pravo da igraju na Međuokružnom takmičenju,  koje će takođe biti organizovano u Leskovcu,  i na kraju na Republičkom takmičenju,  koje će organizovati Gradski Savez za školski sport Leskovca u Leskovcu, u saradnji sa Savezom za školski sport Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare