Završeni izbori sa članove Saveta mesnih zajednica

 

VRANJE

Izborna lista „Brže, jače, bolje – SNS, SPS, JS, PUPS, SDPS, Romska parija, Veterani“ pobedila je na izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Vranju i Vranjskoj Banji, izjavio je predsednik GrO SNS, Slaviša Bulatović.

„Izbori su protekli bez ikakvih problema u svim mesnim zajednicama, osim u Panvelju i Prevalcu, gde se očekuje odluka po prigovoru. Zadovoljni smo izlaznošću od preko 15 odsto“, rekao je Bulatović.

On se zahvalio koalicionim partnerima i građanima koji su izašli na birališta i tako dali svoj doprinos konstituisanju Saveta mesnih zajednica.

I predsednik vranjskih socijalista, Zoran Antić je zadovoljan izlaznošću punoletnih građana na glasanje.

„Izlaznost u datim uslovima nije mala. To što druge stranke, poput Demokratske, nisu učestovale na izvorima je njihov porblem“, smatra Antić.

On je rekao da je sada najvažnije da se što više investitora dovede u grad, kako bi se realizovala očekivcanja građana.

 

Trećina mesnih zajednica biće predvođena predstavnicima Socijalističke partije Srbije, što je u skladu sa koalicionim dogovorom.

 

Izbori za članove Savata mesnih zajednica održani su u nedelju. U svim mesnim zajednica bila je samo jedna izborna lista, predvođena naprednjacima, osim u selu Panevlje, gde je učestvovala i lista grupe građana „Napredak sela Panevlja i Prevalca“.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare