Završena prva faza rekonstrukcije puta Leskovac-Vučje, za tri kilometra nastavka radova od Vučja do Strojkovca 100 miliona

LESKOVAC

Na putu Leskovac–Vučje povodom završetka prve faze rekonstrukcije u dužini od 9,7 kilometara održana je konferencija za medije, na kojoj je rečeno da su na ove radove utrošena sredstva u iznos od 282 miliona dinara koje je investiralo JP „Putevi Srbije“. Započeti su radovi na drugoj fazi, iz smera Vučje ka Strojkovcu, u dužini od 3 kilometara, za šta će biti utrošeno 100 miliona dinara. Jelena Stanković, članica Gradskog veća grada Leskovca, rekla je da stvaranje adekvatnih uslova za život svakog stanovnika na teritoriji grada Leskovca je cilj delovanja odgovorne lokalne samouprave.

„Jedna od važnih i značajnih oblasti jeste putna infrastruktura, u koju grad Leskovac kontinuirano ulaže, a značajan doprinos daju i Vlada Republike Srbije i resorna ministarstava. Kada svi radovi na rekonstrukciji puta Leskovac–Vučje budu gotovi, dobićemo još jednu savremenu saobraćajnicu sa kvalitetnim kolovozom. Time će se otvoriti mogućnost i za bržu privrednu revitalizaciju vučjanskog kraja i značajno se odraziti i na poboljšanje kvaliteta života svih ljudi u njemu“.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić pojašnjava da je na državnom putu do Strojkovca kolovoz proširen sa pet na šest metara, što je vrlo bitno za povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, te da će isto biti urađeno i na deonici od Strojkovca do Vučja, gde se trenutno izvode radovi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare