ZAŠTO JE GRADONAČELNIK LESKOVCA IŠAO U ŠVEDSKU?

LESKOVAC

Predstavnik Leskovca nije slučajo izabran za put u Švedsku, jer naš grad prednjači kada je reč o izgrađenosti infrastukture potrebne stranim investitorima – vodosistem „Barje“, sanitarna deponija i fabrka za prečišćavanje otpadnih voda signal su investitorima da je ovo pogodno mesto za ulaganje, objasnio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zašto je   boravio u Švedskoj proteklih dana i dodao da je u ovu zemlju putovao „ u sklopu delegacije Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine“..

Ova delegacija, gde je Cvetanović bio jedini predstavnik lokalne samouprave, sa partnerima iz Švedske razgovarala je na temu unapređenja odnosa dve zemlje u oblasti poljoprvrede i ekologije, objasnio je danas novinarima.

 

Kraljevina Švedska je zainteresovana da investira u Srbiji, ali je neophodno da mi imamo dobre projekte, kako bismo na adekvatan način predstavili i Leskovac i Srbiju, rekao je Cvetanović.

 

Kraljevina Švedska će za projekte iz oblasti poljoprivrede i zaštite životne sredine izdavajti tri miliona evra godišnje na nivou Srbije , dodao je on.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djura Leskovac
Djura Leskovac
8 godine pre

Neverovatan je. Izgleda da on zaista veruje u svoju sposobnost “objašnjavanja”:D