VODU NEMAJU DANIMA U “VODOVODU ” NEOBAVEŠTEN

LESKOVAC

 

Desetak  porodice, koje uredno plaćaju vodu, u ulici Zeke Buljubaše u Leskovcu, , više od nedelju dana skoro da upšte nemaju vodu zbog izuzetno malog pritiska u cevima.

JUGpressu prenose da su više puta zvali dežurrnu službu leskovačkog „Vodovoda“ ali da im je tamo rečeno da se, navodno, radi o nekoj prsloj cevi za kojoj radnici ovog preduzeća , očigledno uzalud“ tragaju“.

Članovi ovih domaćinstva se žale da vodu nemju ni za piće ni za ličnu higijenu, upozoravaju da u porodicama ima i male dece i strahuju od mogućih zaraza.

Novopostavljena direktorka „Vodovoda“ Kosara Ilić danas je bila službeno odsutna, po rečima sekretarice,  a tehnički direktor Vojkan Stanković nam  je rekao da „prvi put čuje za ovaj problem“.

On tvrdi da „Vodovod“ nije obavešten o ovome i predlaže da se „čujemo u ponedeljak“ jer će, kaže, ekipe izaći na teren.

Na naše pitanje kako je moguće da prvi put sada čuje za ovo kada su  stanovnici ove ulice već nekoliko puta zvalu „ Vodovod“ , odgovara „vi novinari možete da pišete šta hoćete“.

Tvrdi da će ekipe sigurno izaći na teren za vikend.

Na naše pitanje da li , možda, ovi ljudi imaju problem sa vodsnabdevanje jer žive u ulici za koju se tvrdi da večina stanovnika ima velike neplaćene račune za vodu , osorno sugeriše „nemojte da spekulišete“ ali ne odgovara.

Čekajući još jedna vikend da im „Vodovod“ obezbedi normalno snabdevanje vodom, koju redovno plaćaju, ove porodice najavljuju da će, ako se to ne desi, u ponedeljak otići u ovo Javno  preduzeće zajedno sa svojom decom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare