Zašto je direktorka Doma zdravlja ogorčena na gradjane?

VLASOTINCE

Direktorka Doma zdravlja u Vlasotincu Milena Stanković Mitrović  je ogorčena na gradjane koji zovu u ove ledene dane Službu kućnog lečenja i hitne medicinske pomoći a za to, kaže, nemaju opravdane razloge a naročito je ogorčena na starije gradjane, koji žive u selima , što se “nisu evakuisali kod dece u Vlasotince”.

Ona tvrdi da je veliki broj poziva , koji dobija ta služba, ” potpuno neopravdan”.

“Verovali ili ne, u poslednja tri dana imali smo jedan opravdan poziv. Sve ostalo su pozivi građani kojima treba drugi vid pomoći I koji, iako su imali mogućnost da dođu kod dece u Vlasotince nisu želeli da se na vreme evakuišu. Pešače lekari I tehničari satima kroz sneg do čoveka koji je operisan I treba da mu se previja rana, a on ne želi da dođe u Vlasotince jer se ne slaže sa snajom. Bojim se da zbog takvih neozbiljnih poziva ne dođemo u situaciju da strada neko kome je pomoć zaista potrebna. Naše ekipe moraju da ispoštuju 60 naloga dnevno za špricanje onih osoba koje imaju upalu pluća,  koja je nastala kao posledica komplikacije gripa. Situacija je u delu naše opštine još uvek vanredna, epidemija gripa je proglašena, zaista molim građane da zovu naše ekipe samo kada je to zaista nužno”, kaže direktor Doma zdravlja u Vlasotincu Milena Stanković Mitrović.

Inače, i direktorka prima platu od poreza tih istih  gradjana, na koje je ogorčena  “što se nisu evakuisali” iz svojih sela  i na koje apeluje da “ne zovu neopravdano  bez preke potrebe” zadravstvene službe.

 

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
trackback
Direktorka, šta se Vas tiče dal se pacijent slaže sa snajom ili ne? - JUGPRESS
7 godine pre

[…] Zašto je direktorka Doma zdravlja ogorčena na gradjane? […]

manulc
manulc
7 godine pre

Upravu je žena, šta ima da zovu hitnu ili kućnu negu kad im je loše ili kada treba da im se previje rana,treba da trpe i da ćute dok se otopi sneg.Epidemija je na celoj teritoriji opštine pa ima da dođu u dom zdravlja na pregled,jer im je možda malo njihovih muka pa treba i da se razbole i dobiju grip.Iživljavanje se nastavlja nad ovim napaćenim narodom od strane lokalne vlasti i niko ne snosi odgovornost, čak ni ova direktorka kojoj smetaju građani koji žive na selu (odakle je i ona)

DIVNA
DIVNA
7 godine pre

LJUDI MOJI KAKVE VI SVE GLUPOSTI NE OBJAVLJUJETE, PA ONA JE OD DOBRE HITNE POMOCI SAMA NAPRAVILA AUTOTRANSPORTNO PREDUZECE,KOME SU POMOGLI U POSLEDNJIH GODINU DANA, SEM STO BOLESNIKE HITNO PREVEZU DO LESKOVCA.

sanja
sanja
7 godine pre
Odgovori  DIVNA

sram vas bilo.stidite se kad god uzmete tel u ruke da zovete hitnu.

sanja
sanja
7 godine pre
Odgovori  DIVNA

dobro je dok ih voze do leskovca mnogi nemaju srecu ni da udju u kola nego preminu u svoje kuce.tako gospodo nezadovoljni gradjani shvaticete sta znaci hitna pomoc tek kad dodjete u situaciju da vam zaista treba.tada komentarisite.zasto se niko ne sklanja vozilu hitne pomoci kad je pod rotacijom,zasto niko ne sagleda ljude koji mnogo puta ne doruckuju,ne rucaju.ipak njima hvala sto se trude i sto svoj poso obavljaju savesno a vas neka bude sram.nikad se ne zna kad ce te i vi da budete pacijent.