Zaplenili 18 grama marihuane

LESKOVAC

 

Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu su zaplenili oko18 grama marihzane pripremenjenu za dalju prodaju uživaocima.

 

Po ovlašćenju zamenika višeg javnog tužioca, određeno je zadržavanje M.S.(1994) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena  proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Policijski službenici su 5. avgusta ove godine u Leskovcu u ulici Vlajkovoj, prilikom pregleda osumnjičenog i vozila kojim je on  uprravljao, pronašli kesu sa marihuanom težine oko 9 grama.

Nakon pregleda, policijski službenici su na osnovu naredbe sudije za predhodni postupak višeg suda u Leskovcu izvršili  pretres kuće u kojoj osumnjičeni boravi kojom prilikom su pronašli još jednu kesu sa marihuanom težine oko 9 grama.

 

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

 

Osumnjičeni su privedeni zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

 

U toku prethodne nedelje policijski službenici su u tri odvojene akicije ukupno zaplenili oko 700 grama marihuane,  1,4 grama heroina i amfetamin sulfat težine oko 58 grama

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare