Zamenik direktora Kancelarije za KiM : Za sve su krivi Jeremić, Tadić. Stefanović, Janković

BEOGRAD

(13.9.2017)

 

Vuk Jeremić i njegovi saradnici se ovih dana iz bezobrazluka i neznanja usuđuju da klevetnički analiziraju i kritikuju politiku sadašnje vlasti prema Kosovu i Metohiji, i tom kampanjom obmanjivanja i dezinformisanja javnosti, osim što iskrivljuju stvarnost i činjenice, nastoje da se operu od svog zla koje su naneli našoj državi i narodu, navodi se u saopštenju iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju koje upućuje, zamenik direktorare kancelarije Dušan Kozarev.

“Upravo su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Borko Stefanović i njihovi saradnici, podržani od Saše Jankovića i ostalih samozvanih moralnih i intelektualnih džinova, od Međunarodnog suda pravde pogrešno postavljenim pitanjem zatražili savetodavno mišljenje o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova. Dobijeni odgovor je, podsetiću, zadao gotovo fatalan udarac svim nastojanjima da se Srbija na međunarodnoj sceni izbori za svoje interese. Upravo ti kibiceri koji danas dobacuju iz prikrajka bili su u samom središtu te diletantske operacije, od koje ni dan-danas ova država ne može da se oporavi.

Oni su bili na vlasti kada je dijalog o Kosovu i Metohiji izmešten iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, a Euleks doveden u našu južnu pokrajinu, i tome su kumovali prodajući interese sopstvene države i naroda za malo tapšanja po ramenu i podrške Brisela na izborima.

Takve moralne i intelektualne gromade bi da imaju imalo srama danas ćutale u mišjoj rupi i nadale se da će im građani zaboraviti učinjena zlodela. Oni, međutim, i dalje rovare protiv sopstvene države i njenih interesa, i postavlja se pitanje za čiji interes rade, jer za sopstvenu državu i narod sigurno ne rade”, saopštava kancelarija za KIM..

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare