Ekipa „Maštolenda“ osvojila prvo mesto na sportskim susretima

VRANJE-BOJNIK

(13.9.2017)

 

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković za mališane iz Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Maštolend“, koji su na sportskom takmičenju u Bojniku u ukupnom plasmanu osvojili prvo mesto, priredio je prijem.

Čestitajući im na velikom uspehu, gradonačelnik je rekao da su ova deca deo našeg društvenog sistema i da mora da se vodi računa o njima.

Iz Dnevnog boravka ,,Maštolend“, koji radi pri Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, na Sportskim susretima dnevnih boravaka Južne i Jugoistočne Srbije u Bojniku učestvovalo je petoro dece.

Ekipa iz Vranja, u konkurenciji dece iz 12 dnevnih boravaka, osvojila je pet medalja – dve zlatne i tri srebrne. Zlatom se okitio Miroslav Đorđević, koji je bio najbolji u skoku s mesta i obaranju čunjeva, dok je Radovan Radenović osvojio srebro u pikadu, stonom tenisu i šutu na gol. U ekipi su bili i Vanja Stojnev, Marjan Stamenković i Igor Sentić.

Gradska većnica za socijalnu politiku i lokalnu upravu, Danijela Milosavljević, kaže da ovo nije njihov prvi uspeh i da je to standardna ekipa koja godinama učestvuje na sportskim igrama.

Ovi sportski susreti održavaju se osam godina

Dnevni boravak ,,Maštolend“ će u novembru obeležiti jubilej, deset godina rada i postoja

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare