Zahvalnost Kopnene vojske Zdravstvenom centru Vranje

VRANJE

Načelnik za zdravstvo u Komandi Kopnene vojske Srbije major dr Zoran Lazarov sa saradnicima, u sredu, je na sastanku sa rukovodstvom Zdravstvenog centra Vranje preneo i izrazio zahvalnost komandanta KVS generala potpukovnika Milosava Simovića.

 „Za saradnju sa Kopnenom vojskom, pruženu pomoć njenim pripadnicima, doprinos razvijanju i negovanju patriotizma, rodoljublja, slobodarskog duha srpskog naroda i tradicije slavne Srpske Vojske zahvalnice su dobili direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić, upravnica Doma zdravlja dr Jadranka Ajanović, upravnik Opšte bolnice dr Saša Đorđević, kao i službe Hitne medicinske pomoći, Hirurgije, Urgentnog odeljenja, Radiologije, Neurologije, Ortopedije i Oftalmologije.

„Zdravstveni centar Vranje je najbolji primer kako zdravstvene ustanove treba da reaguju u ovakvim situacijama kako bi se sačuvali ljudski životi“, istakao je major dr Zoran Lazarov, načelnik za zdravstvo u komandi Kopnene vojske Srbije, prilikom posete ZC Vranje.

Zahvalnice će biti uručene zaslužnim službama Zdravstvenog centra Vranje za zbrinjavanje, ukazanu medicinsku pomoć, kao i za saradnju sa Kopnenom vojskom na redovnom kolegijumu svih službi krajem nedelje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare