Za zazidavanje “OK Radija” dobio kućni pritvor bez nanogice, lokalna vlast i dalje ne ruši objekat

VRANJE

Osnovni sud u Vranju osudio je direktora firme ,,Colosseum gest” Stefana lića (iza koje stoji Dejan Nikolić Kantar) zbog nelegalne gradnje nakon koje je usledilo i zaziđavanje prozora redakcije ,,OK Radija” na godinu dana kućnog zatvora bez nanogice i novčanom kaznom od 400.000 dinara. ,,Coloseum gest” kao pravno lice treba da plati kaznu od 5 miliona dinara.
Sud je prihvatio predlog Ilićevog advokata Novice Zdravkovića o zaključenju sporazuma o priznanju krivičnog dela uz spajanje još jednog predmeta koji je vezan za nelegalnu gradnju kod ove redakcije.
Podsetimo se, u junu 2022. godine firma ,,Colloseum gest”, iza koje stoji vlasnik kockarnica i osuđivani nasilnik Nikolić počela je izgradnju bespravnog objekta za kladionicu u samom centru Vranja, pored ,,OK radija” i garaže koju koristi lokalna vlast.
Tim objektom kasnije je zazidan i prozor redakcije ,,OK radija” što je bio deo pretnji i pritisaka na ovaj medij. Nikolić je osuđen za pretnje i ugrožavanje sigurnosti vlasnice radija Olivere Vladković i finansijske direktorke Svetlane Ivanove. Prošle su skoro dve godine i Gradska uprava još uvek nije srušila nelegalan objekat kockarnice kojim su zazidane kancelarije ,,Ok radija” iako je nadležna inspekcija donela rešenje za to. (kraj) DC/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare