Za tri kilometra deonice puta Strojkovce-Vučje 100 miliona

LESKOVAC

Na deonici puta od Vučja do Strojkovca, dugoj tri kilometra, trenutno se, na dužini od 600 vrši asfaltiranje. Gradonačelnik Goran Cvetanović, obilazeći radove, rekao je da je ovo nastavak radova na stvaranju što boljih uslova za život svih naših sugrađana.

„Radove koji se izvode na putu Leskovac – Vučje, na deonici iz pravca Vučja ka Strojkovcu, u dužini od tri kilomtara vredni su 100 miliona dinara. Veliko mi je zadovoljstvo što svim ljudima koji saobraćaju na ovoj promentnoj saobraćajnici mogu da ponovim da će po završetku svih predviđenih radova, kocka na putu između Vučja i Leskovca postati prošlost. Uz potpunu rehabilitaciju kompletne deonice od Leskovca do Vučja dobićemo modernu i bezbednu saobraćajnicu, otvoriće se mogućnost i za bržu privrednu revitalizaciju vučjanskog kraja. To će se značajno odraziti i na poboljšanje kvaliteta života svih ljudi u njemu.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ dodao je da se ugrađuje završni sloj zbog čega je obustavljen saobraćaj.

„Pored toga su izvedeni radovi na izgradnji odvodnih jarkova u naseljenim mestima Beli Potok i Strojkovce, a sledi demontaža kocke u Belom Potoku, zatim ugradnja tucanika i asfaltiranje. Radovi ostaju da se izvedu u dužini od još oko 2,4 kilometra te očekujemo da se taj deo posla što pre završi.”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare