Za sufinansiranje medijskih projekata 25 miliona dinara 

VRANJE

Gradsko veće raspisalo je Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog konkurs za medijeinformisanja na teritoriji Grada Vranja u 2023. godini. Odlukom je predviđeno da se medijski projekti finansiraju sa ukupno 25 miliona dinara. 

Na Konkurs može učestvovati izdavač medija čiji medij je upisan u Registar medija u Agenciji za privredne registre, ukoliko se medijski sadržaj emituje/distribuira na teritoriji Grada Vranja. 

Može učestvovati i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija koji je upisan u Registar medija i emituje se na teritoriji Grada Vranja. 

Prijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja Konkursa na veb sajtu Grada Vranja www.vranje.org.rs i  u dnevnom listu „Srpski telegraf“.  

Odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od od dana  zaključenja konkursa. 

Prijave projekata slati na adresu Grad Vranje, Odeljenje za društvene delatnosti, Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, ulica Kralja Milana br 1, 17500 Vranje, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa: „Prijava po Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2023. godini ili lično, Uslužni centar grada Vranja, šalter broj 1. 

Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danima od 11 do 13 časova na broj telefona 017/421-029. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare