Za šetalište u Vranjskoj Banji preko 56 miliona dinara

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Predsednik Gradske opštne Vranjska Banja, Dragan Sentić održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je govorio o radovima u oblasti infrastukture u tekućoj godini. Posebno se osvrnuo na izgradnju šetališta u ovom turističkom mestu.

„Naš mandat, ostaće upamćen po ovoj investiciji. Vranjska Banja se nikada nije brže razvijala nego sada. Kada je u pitanju izgradnja šetališta veliku zahvalnost dugujemo državnom sekretaru Draganu Stevanoviću. Vrednost radova je 56 miliona 200 hiljada dinara, od čega je 50 procenata obezbedila Gradska opština, a drugu polovinu Ministarstvo privrede. Završena je kompletna podzemna instalacija i svi radovi na šetalištu se izvode po planu i projektu“, rekao je Sentić.

On je dodao da se koriste prirodni materijali, kamen, gvožđe i drvo, što će obezbediti dugotrajnost šetališta, koje će predstavljati moderan deo turističkog mesta.

Ove godine u infrastrukturu u Vranjskoj Banji uloženo 400 miliona dinara. Asfaltirane su sve ulazne i izlazne saobraćajnice kao i deonica za ulaz školskog autobusa u školsko dvorište, uređeni su nekategorisani putevi, rekonstruisane vodovodna i kanalizaciona mreža.

Konferencija je održana u prostorijama SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare