Za postavljanje fontane iz gradskog u park Devet Jugovića 4,4 miliona dinara

LESKOVAC

Fontana koja je krasila gradski parka zbog izgradnje trga biće postavljena u parku „9 Jugovića“, za šta će biti plaćeno 4,4 miliona dinara iz budžeta grada, rečeno je danas.

Početne radove je obišao gradonačelnik Goran Cvetanović i najavio da će radovi biti završeni „za 45 dana, ali ako vremenski uslovi dozvole moguće je da radovi bidu završeni i ranije”.

” To neće biti sve što se tiče uređenja parka, jer će biti uređen i niži nivo parka, izgrađeno nove staze i ograda sa zapadne strane. Ambijent parka odiše prirodom, zelenilom, lepotom i energijeom. Ovde su urađene sitnije popravke i održavanje a sada smo odlučili da ovu leskovačku oazu unapredimo i učinimo još prijatnijom za boravak svih naših sugrađana.“

Cvetanović je podsetio da su i neka udruženja pokazala inicijativu za uređenje parka tako što su samostalno zasadili sadnice četinara ili popravili stepenište.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
kultura u drugim gradovima srbije
kultura u drugim gradovima srbije
4 godine pre

Ovo su kulturni programski saržaji, svetskog karaktera u Kragujevcu. Čime se Leskovac hvali?

Joakim fest, koji predstavlja festival na kom se biraju najbolje pozorišne predstave u Srbiji koje su nastale na osnovu tekstova domaćih autora

– KRAF -Kragujevačka revija antiratnog i angažovanog filma

– Međunarodni muzički festival OKTOH

– Međunarodni lutkarski festival „Zlatna iskra”

– Međunarodni festival kamernih horova

– Sajam knjiga

– „Šumadija Fest”

– Đurđevdanski karneval

– Međunarodni džez festival

Kradonačelnik
Kradonačelnik
4 godine pre

Tipican primer razbacivanje narodnim parama za rad reklame ljudi na vlasti o tobozoj brizi, a u bolnicama nema sanitetskog materijala i osnovnih sredstava za higijenu, tako za obdanista, tako za skole i jos mnogo drugih stvari koje su prioritet a ne seljenje fontane sa jednog na drugi kraj grada.Lecenje sopstvenih kompleksa.

Lola
Lola
4 godine pre
Odgovori  Kradonačelnik

Pa naravno, da se ti ,,kradonacelnice” pitas ta fontana bi odavno zavrsila na djubristu i bio bi spreman da odustanes od fontane za park ili bi iskesirao mnogo vise za novu. Ali na svu srecu jos uvek se pita onaj koji sve sto moze da sacuva sacuva i svuda gde moze da ustedi on pristedi.Ima ko po bolnicama i obdanistima odredjuje prioritete, sigurno se gradonacelnik ne mesa u nabavku sanitetskog materijala i sredstava za higijenu.